KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Puolukka-suklaakakku

Arvosana 0/5
Pohja: Murskaa mantelit ja taatelit, lisää kookosjauhe ja painele massa tasaiseksi irtopohjavuokaan.

Täyte: Liota cashewpähkinöitä vähintään 6 tuntia. Osa ruokakaupoista myy valmiiksi liotettuja pähkinöitä. lisää banaani ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää öljy, agave, hunaja, vanilja-aromi ja vesi. Jaa massa kahteen osaan, joista toiseen lisää suklaa ja suola ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Toiseen osaan lisää marjat ja sekoita myös sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Laita pohjan päälle ensin suklaaseosta ja sen päälle marjaseosta. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain