KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punaviinirisotto

Arvosana 0/5
Yhdistä punaviini sekä kanaliemi ja lämmitä kiehuvaksi. Hienonna sipulit sekä valkosipulinkynsi. Kuullota öljyssä sipulit, valkosipuli ja risottoriisi. Lisää riisin sekaan kuumaa lientä koko ajan sekoittaen. Lisää nestettä aina kun edellinen kauhallinen on imeytynyt riisiin. Kypsennä risottoa lientä lisäten ja sekoittaen noin 15 minuuttia. Kun rakenne alkaa olemaan puuromainen ja riisi ei jää enään hampaisiin lisää joukkoon parmesanraaste ja voi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sopii hyvin tarjoiltavaksi esimerkiksi ylikypsän lihan kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen