KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punajuuririsotto ja kuha

Arvosana 0/5
Keitä punajuuria noin 40 minuuttia. Silppua sipulit. Kuullota punasipuli ja valkosipuli öljyssä. Kun sipulit ovat pehmeneet, lisää riisit joukkoon ja anna hieman lämmetä. Lisää punajuurimehu, kasvisliemi, balsamiko ja sitruunanmehu. Kuori ja leikkaa punajuuret kuutioiksi ja lisää ne risottoon. Anna keittyä ja nesteiden haihtua. Lisää lopuksi ravintohiiva ja sekoita. Ota lämpö pois liedeltä ja anna risoton hieman vetäytyä.

Mausta kuhafileet suolalla ja mustapippurilla. Paista kuhafileet lorauksessa öljyä.

Tarjjoile kuhafileet risoton kanssa. Risotto toimii yksinäänkin. Koristele kirvelillä ja mustapippurilla. Raasta macadamia-pähkinöitä kuhan ja risoton päälle.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain