KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punajuurikeittoa ja piparjuurijogurttia

Arvosana 0/5
Lisää kattilaan oliiviöljy. Paista sinapinsiemeniä ja juustokuminan siemeniä keskilämmöllä viitisen minuuttia. Pidä siemenet koko ajan liikkeessä, jotta ne eivät pala. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää joukkoon. Kuullota viitisen minuuttia, kunnes sipuli on pehmennyt.

Kuori ja raasta punajuuret ja lisää ne kattilaan kasvisliemen, omenaviinietikan ja laakerinlehtien kanssa. Anna kiehahtaa ja keitä sen jälkeen keskilämmöllä noin puolisen tuntia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja raasta piparjuuri. Yhdistä kulhossa jogurtti ja raastettua piparjuurta pikkuhiljaa, kunnes löydät sopivan määrän. Nosta sivuun odottamaan keiton valmistumista.

Tarjoa höyryvävä keitto kulhoista ja viimeistele isolla lusikallisella piparjuurijogurttia.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen