KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punajuurikeitto

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180°C asteeseen.

Keitto:
• Paloittele tomaatit.
• Paloittele 5 puunajuurta.
• Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
• Lämmitä tilkka öljyä pannussa.
• Kuullota sipuli, valkosipuli ja piparjuuritahna.
• Paista paloitellut punajuuret ja tomaatit nopeasti uunissa ja valele etikalla.
• Lisää kanaliemi ja keitä noin 10 minuuttia.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Leikkaa loput punajuuret pienemmiksi kuutioksi.

Avokadokastike:
• Kuori ja halkaise avokado. Poista kivi.
• Murskaa avokado ja sekoita hyvin jogurttin.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Kuori omena ja poista kota.
• Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita avokadokastikkeeseen.

Keiton viimeistely:
• Sekoita ainekset tehoseikoittimessa.
• Siivilöi.
• Lisää avokadokastike ja koristele hienoksi leikatulla persiljalla.

• Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kera.


Tarvitaan myös: siivilä, tehosekoitin

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen