KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punajuuricarpaccio

Arvosana 0/5

Kääri punajuuret folioon ja paista niitä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes ne ovat kypsiä. Kuori viilenneet punajuuret ja leikkaa ne mandoliinin avulla ohuiksi lastuiksi. Asettele punajuurilastuja ympäri lautasta ja mausta niitä kevyesti suolalla ja pippurilla. Lusikoi päälle pehmeää vuohenjuustoa ja ripottele perään rucolaa sekä kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä. Viimeistele hyvällä oliiviöljyllä ja balsamicolla.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen