KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Arvosana 0/5
Sulata kattilassa voi, sokeri ja kaneli. Lisää joukkoon pekaanipähkinät ja sekoita. Levitä pähkinät kovettumaan esimerkiksi leivinpaperille.

Keitä kaikki balsamiko-viinietikan ainekset kasaan. Samaan aikaan voit tehdä mustikka-kastikkeen. Sekoita balsamiko ja sinappi keskenään. Lisää mustikkajauhe, omenamehu, hunaja ja mausteet. Sekoita ja lisää öljy ohuena vanana joukkoon. Lopuksi lisää mustikat.

Keitä punajuuria kuorineen noin 40 minuuttia. Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi ja laita kulhoon. Kaada jäähtynyt balsamiko-siirappi punajuurilohkojen päälle ja sekoita. Leikkaa päärynät ja vuohenjuusto ohuiksi siivuiksi.

Asettele salaattisekoitus, punajuuret, päärynät, pähkinät ja vuohenjuustot lautasille kauniisti. Koristele kuivatuilla karpaloilla, mustikoilla ja mustikka-kastikkeella ja tarjoile.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain