KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Possunposkipata

Arvosana 0/5
Kuori ja lohko punasipulit ja pilko valkosipulit. Pilko chorizo reiluiksi paloiksi. Hienonna chili. Kuumenna pannulla oliiviöljy ja heitä perään savustettua paprikajauhetta sekä fenkolinsiemenet. Anna öljyn imeä mausteista makua muutama minuutti ja lisää sitten perään paloiteltu chorizo sekä punasipulilohkot. Paista viitisen minuuttia ja lisää joukkoon pilkotut valkosipulit ja chilit. Jatka paistamista muutama minuutti ja nosta ainekset sitten uunivuokaan.

Paista samalla pannulla possunposkiin komea väri ja nostele ne pataan. Kuori ja paloittele paprika ja paista niitä vielä muutama minuutti. Nosta vielä paprikat pataan ja lisää joukkoon balsamico, paseerattu tomaatti, punaviini sekä kuivatut yrtit. Kuori vielä joukkoon luomuappelsiinin kuori. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta 150 -asteiseen uuniin 3-4 tunniksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen