KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Possunniskavartaita ja sweet chiliä

Arvosana 0/5
Valmista ensin sweet chili-kastike. Hienonna chili ja valkosipulinkynsi morttelissa. Lisää sokeri. Lämmitä chilisokeri pannulla ja lisää vesi. Anna kiehahtaa ja siirrä sivuun.

Leikkaa possunniskoista tasakokoisia paloja ja marinoi esimerkiksi timjamilla ja valkosipulilla. Pujota varrastikkuihin. Suolaa ja pippuroi possut. Lämmitä grilli kuumaksi ja grillaa tikkuja muutaman kerran käännellen. Tarjoile vartaat sweet chili- kastikkeen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen