KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Possun ribsit ja kaalisalaatti

Arvosana 0/5
Possun ribsit:

Laita ribsit veteen kiehumaan noin tunniksi, kunnes liha irtoaa luista. 

Sekoita ainekset keskenään. Laita esikypsytetyt ribsit pannulle tai grilliin. Paista ribseihin hyvä väri. Tämän jälkeen pyörittele marinadissa ja laita vielä hetkeksi uuniin glaseroitumaan. 160 astetta, 10 minuuttia. Tarjoile raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Kaalisalaatti:

Kuori ja raasta porkkanat. Leikkaa kaalista ohutta suikaletta. Lisää korianteri. Mausta suolalla, lisää valkoviinietikka ja sokeri ja anna maustua noin 30 minuuuttia. Tarjoile possun ribsien kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell