KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Possun kylkirivit ja tummaa suklaata

Arvosana 0/5
Suolaa possuja kevyesti ja anna vaikuttaa 1-2 tuntia, huuhtele. Leikkaa, porkkana, sipuli, inkivääri ja chili peukalonpään kokoisiksi. Aseta Ribsit, juurekset ja mausteet reunalliseen uunivuokaan. Peitä vedellä ja hauduta 130 asteisessa uunissa 3-4 tuntia kunnes liha on mureaa ja irtoaa luusta.

Nosta kylkirivit pois liemestä ja siivilöi liemi toiseen kattilaan. Keitä lientä ja lisää sekaan tumma suklaa sekä voi. Keitä kunnes kastike on saostunut ja saanut kiiltävän värin. Sivele possuihin ja lämmitä uunissa. Voit sivellä vielä uunin jälkeen toisen kerroksen taataksesi maukkaan lopputuloksen. Viimeistele vielä rouhimalla päälle suolaa ja mustapippuria.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen