KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Portugalilainen ”Cozido”

Arvosana 0/5
Mausta lihat suolalla, laakerinlehdellä, valkosipulilla ja rosmariinilla. Keitä lihoja kattilassa runsaassa vedessä. Lisää savustetut makkarat, mausta pippurilla ja keitä matalla lämmöllä noin tunti. Sillä aikaa voit käydä vihannesten kimppuun. Leikkaa kaikki vihannekset samankokoisiksi paloiksi. Käytä kaalista vain lehdet.

Nosta lihat vedestä ja keitä vihreitä papuja, porkkanoita, perunoita, turnipseja, sipulia ja kaalia samassa vedessä. Ensimmäiseksi kattilaan joutuvat sipuli, porkkanat, perunat ja turnipsit. Keitä 20 minuuttia ja lisää sitten kaali ja vihreät pavut ja keitä vielä 10 minuuttia.

Laita vihannekset, lihat ja makkarat tarjottimelle. Ja valmista tuli!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho