KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Portobelloa ja lehtikaalia

Arvosana 0/5
Koverra portobello sienestä sisämys pois niin, että saat sinne reilusti tilaa. Tee lehtikaalipesto laittamalla lehtikaali, pinaatti, parmesan, pinjansiemenet , oliiviöljy ja valkosipulin kynsi tehosekoittimeen ja sekoita kunnes sinulla on tasaista pestoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita muutamaan osaan leikatut ruusukaalit ja hieman oliiviöljyä pannuun, freesaa hetki, kunnes kaalit saavat hieman väriä. Lisää lopuksi hienonnetut porttobellon kannat ja freesaa vielä hetki. Laita porttobello sienet uunipellille ja lisää päälle ruusukaali-sienipaistosta. Lisää lopuksi vielä reilusti lehtikaalipestoa ja laita uuniin 160 astetta ja noin 8-10 minuuttia. Rasta uunin jälkeen päälle vielä reilusti parmesan juustoa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell