KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Portobello-sieniä ja mango-paprikachutney

Arvosana 0/5

Paahda puolitettuja paprikoita 200-asteisessa uunissa kuori ylöspäin, kunnes pinta tummuu ja kupruilee eli noin 10-15 minuuttia. Jäähdytä kannellisessa astiassa, jotta kuori irtoaa helpommin. Kuori ja kuutioi. Kuori ja kuutioi myös mango, hienonna sipuli, raasta inkivääri, hienonna chili ja lisää kaikki ainekset öljytilkan kanssa kattilaan. Paista keskilämmöllä kymmenisen minuuttia ja lisää sitten etikka ja mausteet, anna hautua hetki ja tarkista maku. Lisää viimeiseksi hienonnettu korianteri.

 

Paista portobello-sieniä kuumalla parilalla muutama minuutti molemmin puolin. Sivele sieniä paistamisen aikana oliiviöljyllä, jonka olet maustanut valkosipulilla. Käytä rosmariinin oksia siveltimenä.

 

Lusikoi lautaselle muutama lusikallinen chutneyta ja nostele päälle paistetut sienet. Viimeistele tuoreella korianterilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen