KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Porsaankyljystä ja kirsikkatomaatti-neulapapupaistosta

Arvosana 0/5
Ota possunkyljykset huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Leikkaa neulapavuista päädyt pois. Lämmitä kattilassa suolattu vesi ja ryöppää neulapapuja 1-2 minuuttia kunnes hieman pehmenneet. Nostele reikäkauhalla jääveteen. Leikkaa kesäkurpitsat kuutioiksi ja halkaise kirsikkatomaatit.

Lämmitä pannu kuumaksi paistaaksesi ensin possut. Lisää pannulle oliiviöljy ja hetken päästä possunkyljykset. Käännä kyljykset sekä lisää voi, timjami ja valkosipuli. Kääntele pihvejä vielä muutaman kerran keskilämmöllä samalla nostellen vaahtoavaa voita kyljyksien päälle. Nosta kyljykset sivuun kun ovat kypsiä.
Lämmitä toinen pannu ja paista aluksi valkosipuleita ja kesäkurpitsaa oliiviöljyssä. Kun kesäkurpitsat ovat saaneet kauniin värin ja ovat hieman pehmenneet, lisää loraus vettä ja neulapavut. Sekoita kokoajan ja kun neste on haihtunut lisää kirsikkatomaatit, pinaatti ja hakattua lehtipersiljaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti lämpimien possunkyljysten kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen