KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Porsaan sisäfilettä ja waldorf

Arvosana 0/5
Mausta sisäfile suolalla ja pippurilla. Hakkaa kulhoon valkosipuli, timjami ja chili. Lisää dijon sinappi ja sekoita oliiviöljy nauhana joukkoon vispilällä. Pyöritä possua marinadissa. Voit jättää marinoitumaan yön yli, mutta lisää silloin suola vasta seuraavana päivänä. Paista file kokonaisena ensin öljyssä kauttaaltaan. Lisää voi ja lusikoi fileen päälle. Kypsennä 160-170 asteisessa uunissa sisälämpötilaksi 55-56 astetta.

Leikkaa kaali, varsiselleri ja omenat ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Riko hieman paahdettuja pekaanipähkinöitä sekaan. Purista sekaan sitruunan mehu ja raasta kuori myös joukkoon. Lorauta hieman oliiviöljyä sekaan. Revi ja hienonna muutama lehtipersiljan lehti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile possun sisäfileen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen