KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Poron sisäfilettä, kukkakaalipyreetä, paistetut sipulit ja punaviinikastike

Arvosana 0/5
Poron marinadi

Valmista marinadi kulhoon, johon saat fileen mahtumaan. Laita poronfile marinadiin, anna marinoitua vähintään muutaman tunnin ajan.

Pyyhi liika marinadi pois lihasta. Paista kuumalla pannulla, jätä sisältä roseksi.


Paistetut sipulit

Kuori ja pilko 3 kpl pienehköjä sipuleita reiluiksi palasiksi. Kuullota sipuleita pannulla poron paistamisen jälkeen voissa ja öljyssä kunnes ovat pehmeitä.

Laita tarjolle poronfileiden kanssa ja kruunaa annos kastikkeella.


Punaviinikastike

Pilko porkkana, sekä salottisipuli, kuullota niitä hetki. Laita pienehköön kattilaan Vasikanfondi, punaviini, sekä mausteet. Anna tekeytyä ja suurusta kastike mieleiseksi. Tarkista vielä maut ja lisää lopuksi voita antamaan kiiltoa kastikkeelle.


Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali pehmeäksi, lisää voi, kerma ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak