KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Porkkanakakku

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni (180ºC). Puhdista porkkanat ja pilko pieneksi. Pilko mantelit ja erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi. Sekoita joukkoon pilkottu porkkana ja mantelit.

Siivilöi jauhot ja lisää hyppysellinen suolaa ja sekoita. Vatkaa valkuainen ja loput sokerista jäykäksi ja sekoita varovasti. Voitele vuoka voilla ja laita taikina vuokaan. Paista noin 45 minuuttia.

Vispaa valkuaiset kuorrutukseen. Siivilöi tomusokeri päälle. Sekoita kaikki loput ainekset yhteen. Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Koristele ovaalinmuotoisilla porkkanaviipaleilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen