KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Rudolphin Pizza

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 220°C
• Levitä leivinpaperia uunipellille.

Taikina:
• Sekoita vehnäjauhot, hiiva ja sokeri.
• Lisää 2,5 dl lämmintä vettä ja suolaa.
• Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
• Anna levätä noin 10 minuuttia.
• Taikina riittää yhteen isoon pizzaan tai kolmeen lastenpizzaan.

Tomaattikastike:
• Kuori ja pilko valkosipuli hienoksi.
• Sekoita tomaatti, valkosipuli ja pizzamauste.

Pizza:
• Kaulitse puolet taikinasta ja levitä pellille.
• Levitä tomaattikastike pizzalle.
• Puolita kirsikkatomaatit.
• Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
• Levitä kesäkurpitsa ja kirsikkatomaatti pizzalle.
• Paista noin 12-15 minuuttia kullanruskeaksi.
• Leikkaa viikuna veneiksi.
• Pese ja kuivaa rucola hyvin.
• Levitä serranonkinkku, viikuna ja rucola pizzalle.
• Pirskota balsamietikkaa päälle.
Lastenpizza:
• Kaulitse 1/6 taikinasta ja levitä uunipellille.
• Levitä tomaattikastike pizzalle.
• Leikkaa täytteen ainekset.
• Anna lasten täyttää pizza.

Koristeluesimerkki:
• Laita oliivit silmiksi.
• Puolikas tomaatti nenäksi.
• Viipale paprikaa suuksi.

Pizza uuniin:
• Paista noin 12-15 minuuttia kullanruskeaksi.
• Käytä ruohosipulia viiksiksi, basilikaa korviksi ja omenaa tukaksi.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen