KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pistaasia ja luumua

Arvosana 0/5
Pistaasia ja luumua

Halkaise luumut, poista kivi ja leikkaa luumut kahdeksaan osaan. Laita sokeri, vesi ja vaniljatanko kattilaan ja kiehauta. Lisää luumut kattilaan ja ota pois liedeltä. Anna maustua noin 30 minuuttia.

Vaniljakastike

Laita ainekset kulhoon ja kypsennä vesihauteessa, kunnes seos saostuu. Tarjoile marinoitujen luumujen ja rouhitun pistaasin kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell