KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pippuripihvit

Arvosana 0/5

Pihvit
Murskaa pippurit morttelissa tai kaulimella ja laita syvälle lautaselle. Taputtele pihvit kuiviksi talouspaperilla. Mausta suolalla ja pyörittele pippurissa. Lämmitä öljyä paistinpannussa. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2-3 minuuttia. Käännä pihvit ja lisää voi. Paista keskilämmöllä
vielä pari minuuttia kunnes liha on sisältä vaaleanpunaista. Nosta lämpimälle lautaselle ja peitä alumiinifoliolla.

Sienet
Puhdista sienet ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja pilko salottisipuli. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Sulata voi paistinpannussa ja kuullota salottisipuli ja valkosipuli. Lisää sienet ja paista keskilämmöllä. Lisää tilkka sherryä ja mausta suolalla ja pippurilla. Pilko ruohosipuli ja ripottele päälle.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen