KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pinaattipiirakka

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Lämmitä uuni 200°C.

Levitä taikina:
• Sulata taikina.
• Voitele uunivuoka öljyllä.
• Levitä taikina vuokaan, anna roikkua reunojen yli.
• Vispaa muna ja voitele taikina.

Piirakka:
• Lämmitä paistinpannu ja paista pekoni.
• Kuori ja pilko sipuli.
• Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi.
• Paista sipuli pekoninrasvassa.
• Lisää paprika.
• Pese ja kuivaa pinaatti hyvin.
• Lisää pinaatti pannuun ja anna vetäytyä.
• Valuta ylimääräinen neste pois siivilän avulla.
• Vatkaa toinen muna ja lisää taikinan voiteluun käytettyyn munaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
• Kaada muna pinaatin sekaan.
• Sekoita hyvin.
• Levitä taikinan päälle.
• Murenna feta pinaatin päälle.
• Sirottele pinjansiemeniä päälle.
• Paista noin 25 minuuttia kullanruskeaksi.

Porkkanapirtelö:
• Sekoita pirtelön ainekset tehosekoittimessa.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen