KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pinaattiohukaiset ja vihannespuikot

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen vettä.

Pinaattiohukaiset:
• Pese ja kuivaa pinaatti hyvin. Upota pinaatti kiehuvaan veteen noin minuutiksi.
• Kaada vesi pois, huuhtele kylmällä vedellä ja purista kuivaksi.
• Soseuta pinaatti tehosekoittimessa maidon kera.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Vatkaa 3 munaa kulhossa ja lisää pinaatin sekaan.
• Sekoita leivinjauhe ja 300 g vehnäjauhoja kulhossa, lisää pinaatti ja sekoita hyvin.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista ohukaiset kullanruskeiksi molemmin puolin.

Vihannespuikot:
• Raasta porkkana.
• Puolita paprikat, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.
• Kuori kurkku ja pilko pieneksi.
• Sekoita kurkku, rahka ja sitruunamehu dippikastikkeeksi.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen