KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pinaatti-fetapiiras

Arvosana 0/5
Jauha monitoimikoneessa kaurahiutaleet hienoksi. Yhdistä aikaansaatu kaurajauho, suola sekä mantelijauho kulhossa ja lisää joukkoon kookosöljy sekä jääkylmä vesi. Työstä aineksista käsin pohjamassa. Pyöräyttele massa palloksi ja pyöräytä se kelmuun. Anna levätä kylmässä puolisen tuntia. Painele massa 20 -senttisen piirakkavuoan pohjalle. Esipaista pohjaa 180-asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia.

Vatkaa munat huolella sekaisin. Murusta joukkoon fetajuusto. Lisää joukkoon mausteet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullosta sipuleita oliiviöljyssä viitisen minuuttia. Lisää joukkoon pinaatti ja paista muutama minuutti, kunnes pinaatti painuu kasaan. Mausta suolalla sekä pippurilla. Kaada munaseoksen joukkoon, sekoita huolella ja kaada täyte pohjan päälle. Paista 180-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut hyvin väriä. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile hyvillä mielin!
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen