KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pikkuruiset silakkaburgerit

Arvosana 0/5
Pese kurkku huolellisesti ja siivuta se mandoliinilla tai juustohöylällä ohueksi. Nosta siivut kannelliseen lasipurkkiin muiden ainesten kera ja hölskytä sielusi kyllyydestä. Nosta jääkaappiin maustumaan.

Kuori ja raasta piparjuuri. Hienonna tilli. Mittaa kannuun kaikki ainekset. Laita perään sauvasekoitin, terä kiinni kannun pohjaan. Käynnistä sauvasekoitin ja nosta sitä hiljalleen kohti pintaa. Ihaile kuinka helposti majoneesi voikaan valmistua.

Perkaa silakat, huuhtaise ja valuta. Nostele ruisjauhot ja suola kulhoon. Heitä silakat perään ja pyörittele niin, että kaikki saavat osansa. Paista silakoita kuumalla pannulla luomukirnuvoissa pari minuuttia puoleltaan rapeiksi. Nosta sivuun odottamaan.

Kokoa hampurilaiset nostelemalla palttoonnappien päälle hieman majoneesia, muutama siivu kirsikkatomaattia, pari mummonkurkkuviipaletta sekä pala paistettua silakkaa. Nosta päälle vielä toinen palttoonnappi kanneksi ja nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen