KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Piimähyytelö

Arvosana 0/5
Lämmitä mustikoita kattilassa niin, että ne sulavat ja pehmenevät. Mausta hunajalla ja kardemummalla.

Yhdistä piimä, sokerit, puolikkaan sitruunan mehu ja alkoholi. Vaahdota kerma.
Liota liivatteita kylmässä vedessä reilut 5 minuuttia. Purista ne sitten kuivaksi
ja liuota kuumaan veteen.

Sekoita haaleaksi jäähtynyt liivateseos piimäseokseen. Nostele kermavaahto kevyesti joukkoon. Lusikoi seos annosmaljoihin. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Viimeistele mustikoilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen