KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pihvit purjon ja rosmariinin kera

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta kattilallinen suolattua vettä.

Perunat
• Kuori perunat ja leikkaa neljään osaan.
• Keitä noin 20 minuuttia.
• Kaada vesi pois ja höyrytä.

Pihvit:
• Kuivaa pihvit talouspaperilla.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Hiero pihvit vehnäjauholla.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Pese sitruuna ja raasta kuori.
• Purista sitruunan mehu.
• Pilko rosmariininneulaset.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista pihvit kullanruskeiksi noin 8 minuutissa.
• Lisää valkosipuli, rosmariini, sitruunan kuori ja sitruunamehu.
• Jatka paistamista noin 2 minuuttia.

Purjo:
• Halkaise purjot pituussuuntaan ja pese hyvin.
• Pätki sentin paloiksi.
• Lämmitä tilkka öljyä kattilassa.
• Paista purjoa hetki ja lisää kasvisliemi.
• Hauduta noin 10 minuuttia kannen alla.
• Lisää sinappia.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Kastike:
• Nosta pihvit lautaselle ja peitä.
• Lisää pannuun loraus valkoviiniä ja kiehauta.
• Ravistele pannua.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen