KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pihvit ja endiivimuhennos

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Kiehauta perunankeittovesi.

Perunat:
• Kuori perunat.
• Keitä noin 20 minuuttia.

Pekoni ja maito:
• Laita pannu miedolle lämmölle.
• Paista pekoni rapeaksi noin 5 minuutissa.
• Lämmitä maito kattilassa voin ja sinapin kera.
• Anna kiehua hiljakseen.

Pihvit:
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Lämmitä öljyä pannussa.
• Paista miedolla lämmöllä noin 4 minuuttia kullanruskeiksi molemmin puolin.
• Nosta pihvit lautaselle ja peitä alumiinifoliolla.
• Lisää paistinnesteisiin öljyä ja vettä kastikkeeksi.

Muhennos:
• Kaada vesi pois ja höyrystä perunat nopeasti.
• Muhenna perunat ja lämmitetty maito.
• Sekoita joukkoon endiivit ja pekoni.
• Lisää viinietikka.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen