KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pihvi ja rosmariiniperunat

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 250ºC ja laita pihvin tarjoiluastia lämpiämään.

Hiero pihviin molemmin puolin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Pese ja keitä perunoita noin 15 minuuttia.

Lämmitä tilkka oliiviöljyä paistinpannussa ja paista pilkottu sipuli. Lisää hunaja, ja sekoita sipuliin. Viipaloi perunat, mausta rosmariinilla, hyppysellisellä suolaa ja pippurilla ja lisää sipuli sekaan. Madalla lämpöä ja anna muhia muutama minuutti.

Lämmitä paistinpannu ilman rasvaa ja lisää pihvi kuumaan pannuun. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja rosmariinia ja paista 3 minuuttia. Käännä pihvi, lisää loraus oliiviöljyä ja vähän voita ja paista toinen puoli.

Sekoita kulhossa sinappi ja jogurtti, tilkka oliiviöljyä, hyppysellinen suolaa ja pippuria ja sekoita hyvin. Pese krassi ja lisää lehdet kastikkeeseen.

Laita perunat ja salaatti tarjottimelle ja pihvi lämmitettyyn tarjoiluastiaan.

Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho