KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Peruna-salviatortilla ja tomaattisalaatti

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Lämmitä uuni 180ºC.

Tomaattisalaatti
• Paloittele tomaatit.
• Kuori ja pilko salottisipuli.
• Lisää tomaatti.
• Mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä.
• Pilko basilika ja sirottele salaattiin.
• Sekoita salaatti.
• Laita salaatti jääkaappiin.

Tortilla:
• Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
• Kuori ja pilkosipuli ja valkosipuli.
• Sulata voi isossa paistinpannussa ja paista perunoita noin 5 minuuttia.
• Lisää sipuli, valkosipuli ja pekoni ja paista noin 5 minuuttia.
• Pilko salvia.
• Vatkaa muna kulhossa.
• Lisää salvia ja sekoita hyvin.
• Kaada perunoiden päälle paistinpannuun.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Keitä noin 8 minuuttia keskilämmöllä.

Lämmitä leipä ja käännä tortilla:
• Lämmitä leipä uunissa.
• Liu’uta tortilla lautaselle ja kumoa takaisin pannulle.
• Paista tortillaa vielä 2 minuuttia.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen