KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Persikkakeittoa, sinihomejuustoa ja rosmariiniöljyä

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko persikat ja kurkun puolikas. Poista paprikasta siemenet ja pilko pienemmäksi. Yhdistä kulhossa persikat, kurkku, paprika, aprikoosit, hunaja, valkoinen balsamico, veitsen lappeella murskattu valkosipuli sekä suola ja pippuri. Nosta jääkaappiin marinoitumaan yön yli.

Poista valkosipulin kynsi ja aja muut ainekset hienoksi blenderissä. Lisää kylmää vettä sopivan löysän rakenteen aikaansaamiseksi. Maista ja mausta lisää tarvittaessa.

Aja öljy ja rosmariini sekaisin esimerkiksi sauvasekoittimen avulla. Anna öljyn imeä rosmariinista makua muutama tunti ja siivilöi se sitten käyttöä varten.

Tarjoile jääkaappikylmä keitto sinihomejuustomurun ja rosmariiniöljyn säestäminä.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen