KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Persikka-sinihomejuustosalaatti

Arvosana 0/5
Puolita persikat ja poista niistä siemenet. Nosta kulhoon ja pyöräytä persikanpuolikkaita oliiviöljytilkassa. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.Paahda persikoita 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes ne ovat pehmenneet hieman. Anna hieman jäähtyä ja pilko lohkoiksi.

Kuori ja hienonna salottisipuli. Yhdistä kastikkeen aineet kulhossa ja sekoita huolella. Maista ja korjaile makua tarvittaessa.

Yhdistä kulhossa persikkalohkot, tuore rakuuna, murennettu sinihomejuusto sekä käsissä murennetut saksanpähkinät. Kaada perään hieman kastiketta ja pyöräyttele salaatin joukkoon. Tarjoile heti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen