KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pekoni-ruusukaalit

Arvosana 0/5
Laita ruusukaalit kiehuvaan veteen ja keitä puolikypsiksi. Huuhtele kaalit kylmällä vedellä ja valuta siivilässä.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää voi. Paista ruusukaaleja 3- 5min. Lisää kerma ja kuutioitu pekoni ja anna seoksen kiehua hiljalleen kokoon 5 min. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta pannu liedeltä ja annostele lisuke lautasille. Purista annosten päälle hieman sitruunamehua ja irottele päällimmäiseksi mantelilastut ja sitruunan raastettu kuori.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak