KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pavlova tuoreilla marjoilla ja hedelmillä

Arvosana 0/5
Marenki:

Aloita vatkaamalla munanvalkuaiset. lisää pikkuhilja sokeria ja vatkaa kovaa samalla. lisää sokeria hiljattain kunnes massa alkaa vaahtoutumaan ja jämäköitymään. lisää ripaus sitruunamehua ja vatkaa kunnes massa pysyy kulhossa vaikka kääntäisit kulhon ylösalaisin. muotoile uunipellille kaunis ns kakkupohja ja Paista uunissa 90 asteessa kunnes marenki on kovettunut.

Täyte:

Lisää täyte, hedelmät ja marjat marengin päälle. Koristele syötävillä kukilla.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak