KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pavlova

Arvosana 0/5
Vatkaa valkuainen ilmavaksi ja lisää vähitellen sokeri sekoittaen. Vatkaa kunnes valkuainen jäykistyy.

Sekoita maissijauho etikkaan ja sekoita valkuaiseen. Tee seoksesta 4-6 pavlovaa uunipellille ja anna kuivaa 2 ½ tuntia uunissa (120°C). Jätä pavlovat uuniin jäähtymään ja avaa uunin luukku. Laita jälkiruoka-astioihin. Puhdista hedelmät ja leikkaa paloiksi. Lämmitä hillo ja sekoita joukkoon sitruunamehu.
Sekoita hillo ja hedelmät. Vatkaa kerma ja sokeri jogurttimaiseksi. Jaa kermavaahto ja hedelmät astioihin ja tarjoa heti.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen