KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pasteijat ja kanamuhennos

Arvosana 0/5
Lämmitä uuni 180º C. Leikkaa sulanut taikina ympyröiksi. Vatkaa keltuainen ja tilkka vettä ja voitele taikina. Laita kaksi taikinaympyrää päällekkäin. Paista uunissa 14 minuuttia.

Laita kana kattilalliseen kylmää vettä ja lämmitä. Puhdista ja pilko vihannekset. Laita kaikki ainekset kattilaan. Hauduta neljä tuntia. Kuori liemi, siivilöi ja anna jäähtyä. Leikkaa kanan liha paloiksi.

Sulata voita pannussa ja lisää viipaloidut sienet. Ruskista ja lisää jauhot. Paista hetki sekoittaen. Lisää kanaliemi ja kiehauta. Keitä vähän kokoon. Lisää kana ja mausta. Lisää persilja. Tarjoa piiraiden kera.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen