KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Pastastroganoff

Arvosana 0/5
Valmistelut:
Kiehauta kattilallinen suolattua vettä pastaa varten.

Pasta:
• Keitä pasta välillä hämmentäen pakkauksen ohjeiden mukaan.
• Kaada vesi pois, mutta säästä tilkka keitinvettä.
• Mausta suolalla ja pippurilla.

Stroganoffkastike:
• Kuori ja pilko sipuli, kuori ja pilko valkosipuli.
• Lämmitä öljyä pannussa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
• Paista jauheliha.
• Lisää paprikajauhe ja sekoita hyvin.
• Leikkaa paprikat puoliksi, poista siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
• Leikkaa tomaatti puoliksi, poista päät ja leikkaa pieniksi kuutioiksi
• Lisää tomaatti ja pippuri ja sekoita hyvin.
• Puhdista sienet ja leikkaa neljään osaan. Lisää sienet pannuun.
• Paista hetki kuumassa pannussa, jotta neste haihtuu sienistä. Lisää paprikat ja pilkottu tomaatti.
• Vähennä lämpöä ja anna porista noin 15 minuuttia.
• Lisää kerma, älä anna kastikkeen enää kiehahtaa.
• Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

• Leikkaa maustekurkku suikaleiksi. Pilko ruohosipuli.
• Lisää kurkku ja ruohosipuli kastikkeeseen.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen