KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Passionsalaatti

Arvosana 0/5

Mausta kananrinnat suolalla ja mustapippurilla. Ruskista kananrinnat paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin niin että ne saavat kauniin ruskean pinnan. Jatka paistamista 175-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia riippuen kananrintojen koosta.

 

Sillä välin tee salaattikastike. Kaavi kulhoon yhden passionhedelmän liha. Siivilöi kahdesta passionhedelmästä nesteet kulhoon. Lisää hunaja ja valkoinen balsamico. Lopuksi lisää hunaja ohuena vanana koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

 

Pilko vesimelonit, kurkku, tomaatit, punasipuli, omena ja verigreippi. Voit pilkkoa hedelmät ja vihannekset eri tavoilla luodaksesi visuaalisen ilmeen annokselle. Leikkaa kypsät kananrinnat siivuiksi.

 

Kasaa annos laittamalla lautaselle ensimmäiseksi salaattien lehdet, sitten vihannekset ja hedelmät. Lisää lämpimät kananrintasiivut salaatin päälle ja tarjoile passionhedelmäkastikkeen kera.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain