KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Parsakaalia, homejuustokastike ja kanaa

Arvosana 5/5
Huuhtele ja leikkaa parsakaalin kukinnot. Keitä parsakaaleja kiehuvassa vedessä. Älä päästä ylikypsiksi, vaan niin että veitsi uppoaa helposti kokeilemalla.
Anna kanojen olla hetken aikaa huoneenlämmössä. Ruskista kanat sen jälkeen pannulla voissa. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Paista kypsäksi asti. Laita lautaselle.

Heitä pehmenneet parsakaalit kanan jälkeen pannulle. Lisää mukaan kerma ja valkopippuria. Viimeistele homejuustolla. Sekoita ja tarjoile kanan kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak