KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Parmesaani-kinkkuskonssit

Arvosana 0/5
Laita isoon kulhoon kuivat aineet ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon voipalat ja nypi taikina tasaiseksi. Lisää joukkoon kinkku, parmesaani ja ruohosipuli. Sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon vielä kerma ja maito. Sekoita tasaiseksi massaksi ja pyöritä taikina isoksi palloksi. Ripottele hieman jauhoja taikinan päälle niin, että massa ei ole liian kosteaa. Painele taikina isohkoksi noin 3 cm paksuksi kiekoksi. Muotoile pyöreällä stanssilla taikinasta skonsseja. Voitele skonssit kananmunalla ja laita leivinpaperoidulle uuninpellille. Paista 160-asteisessa kiertoilmauunissa noin 20–25 minuuttia niin, että keksit ovat kauniin kullanruskeita ja kypsiä. Kokoa jäähtyneet keksit, puolita ne ja voitele hieman voilla. Laita väliin rucolaa, parmankinkkua, emmentalia, sekä kirsikkatomaatin viipaleita.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain