KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paprikamunakoisomuhennos

Arvosana 0/5
Kuori ja pilko munakoisot ja friteeraa ne öljyssä siten että saavat väriä pintaan. Imeytä liika öljy friteeratuista munakoisoista paperiin. Laitetaan tomaattimurskaa 1 tölkillinen pannulle. Keitetään ainekset kasaan, niin että neste haihtuu. Laita esipaahdetut paprikat toiselle pannulle paistumaan pehmeiksi. Lisää 1 tl tomaatti pyrettä molemmille pannuille. Lisätään valkosipulia, korianteria ja persiljaa tuoreena ja hyvin pilkottuna. Lisätään suolaa ja pippuria sekä paprikajauhetta. Kun ainekset tekeytyvät massaksi, lisätään paahdettu paprika, munakoiso ja öljy. Tarkistetaan maut.

Charmoula

Hienonna kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää lopuksi oliiviöljyä ja sekoita. Säilytä valmis charmoula jääkaapissa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak