KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Papaijasalaatti

Arvosana 0/5

Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi kastikkeeksi. Nosta jääkaappiin odottamaan salaatin valmistumista.


Kuori vihreä keittopapaija. Jos et saa sellaista käsiisi, voit käyttää myös tavallista papaijaa. Leikkaa papaija ohuiksi suikaleiksi mandoliinin avulla. Jos et omista mandoliinia, leikkaa papaija lastuiksi perunankuorimaveitsellä ja viimeistele suikaleiksi veitsellä.

 

Keitä neulapapuja suolatussa vedessä noin neljä minuuttia tai kunnes ne ovat hieman pehmenneet, mutta niissä on vielä napakka suutuntuma. Kaada vesi pois ja anna papujen viiletä ennen salaatin kokoamista.


Kokoa salaatti kastikkeesta, papaijasuikaleista, neulapavuista, tikuiksi leikatusta porkkanasta, puolitetuista kirsikkatomaateista sekä hienonnetuista kevätsipuleista ja chilistä. Viimeistele kuivalla pannulla paahdetuilla maapähkinöillä. Syö sellaisenaan tai tarjoa kalapullien kaverina.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen