KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistetut kilohailit ja kevätsipuliriisi

Arvosana 0/5
Lämmitä oliiviöljyä kattilassa ja paista sekoittaen pieneksi pilkottu sipuli ja valkosipuli. Lisää pieneksi pilkottu kevätsipuli. Säästä kevätsipulin lehdet. Kun vihannekset muuttuvat läpikuultaviksi, lisää riisi ja paista kevyesti. Tarvitset kourallisen riisiä henkeä kohti. Mausta suolalla ja paista pari minuuttia, jatkuvasti sekoittaen ja lisää sitten kiehuvaa vettä. Riisin tulee olla melko kosteaa, joten lisää kaksi tai kolme kertaa enemmän vettä kuin riisiä. Lisää kevätsipulin lehdet ja keitä kannen alla 12 minuuttia.

Pyörittele kilohailit jauhoissa ja kuivatussa oreganossa. Kun öljy kuumaa, paista kalat kullanruskeiksi. Käytä reilusti öljyä, jotta kalat kypsyvät tasaisesti. Valuta talouspaperin päällä. Sirottele päälle karkeaa suolaa ja raastettu sitruunan kuori.

Tarjoile kuumana. Sirottele päälle pilkottua persiljaa ja lisää vielä pieneksi pilkottu tomaatti antamaan raikkautta. Valmista tuli! Nauti!
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho