KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistetut kampasimpukat ja rapukastike

Arvosana 0/5
Pieni salottisipuli, fenkoli, porkkana ja varsiselleri. Kuullota kasviksia pannulla pienessä määrässä voita. Kaada mukaan kanalientä. Mausta paprikajauheella ja valkopippurilla. Kaada mukaan rapufondia ja pieni määrä tomaattipyrettä. Laita sekaan valkosipulia ja tilkka konjakkia. Anna maustua ja siivilöi tai soseuta kastike halutessasi.

Paista kampasimpukat kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Laita kastike pohjalle, nostele kampasimpukat päälle ja koristele.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Sara Chafak