KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettuja mustekalan renkaita, paistettua paprikaa ja sipulia

Arvosana 0/5
Nylje kalamarit ja revi sisusta ulos. Leikkaa koppa renkaiksi.
Hienonna valkosipuli ja leikkaa punasipulit ohueksi puolirenkaaksi. Leikkaa myös paprikat pienemmäksi paloiksi. Paahda valkosipulia ja punasipulia pannulla oliiviöljyssä kunnes vähän pehmenevät, lisää paprika. Jatka paahtamista hetken. Revi basilikan lehtiä joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.

Ripottele suolaa mustekalarenkaisiin, pyörittele vehnäjauhoissa ja paista kuumassa öljyssä valkosipulin kanssa. Ota renkaat sivuun. Lisää vielä pinnalle suolaa sekä kuivattua chiliä ja tarjoile sipuli-paprikapaistoksen kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen