KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettua vasikan maksaa ja karamellisoitua sipulia

Arvosana 0/5
Paistettua vasikan maksaa:

Poista maksasta kalvot ja leikkaa pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista maksat voissa pannulla noin minuutti per puoli. Maksa saa jäädä keskeltä punertavaksi.

Karamellisoitu sipuli:

Leikkaa sipulit suikaleiksi. Laita sipulit voin kanssa pannulle. Kuullota miedolla lämmöllä, kunnes alkavat karamellisoitua. Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti maksan kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Teemu Laurell