KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettua mustekalaa ja mansikkasalaatti

Arvosana 0/5
Tämä on Setúbalin alueen erikoisherkku, mutta sen voit helposti tehdä myös kotona. Täytä kattila öljyllä ja lämmitä. Pyörittele mustekala suolalla, pippurilla ja timjamilla maustetuissa maissijauhoissa. Kun öljy on kuumaa, laita varovasti mustekala kattilaan vähän kerrallaan, ettei öljy jäähdy. Paista mustekala kullanruskeaksi.

Pese vihannekset ja mansikat. Irrota salaatin ja krassin lehdet. Pilko yhdessä ruohosipulin, chilin ja korianterin sekä mintun kanssa.

Laita mansikat salaattikulhoon ja murskaa kevyesti haarukalla. Lisää balsamietikkaa, loraus oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita ainekset kastikkeeseen ja salaatti on valmis.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sebastião Castilho