KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettua kanaa, ananasta ja sokeriherneitä

Arvosana 0/5
Valmistelut:
• Kiehauta suolalla maustettu nuudelien keittovesi.

Kanan marinointi:
• Leikkaa kana suikaleiksi, mausta suolalla pippurilla.
• Marinoi seesamioljyssä, johon on lisätty 2 rkl soijakastiketta.

Ainesten valmistelu:
• Kuori ananas, poista sydän ja leikkaa kuutioiksi.
• Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.
• Puhdista ja suikaloi sokeriherneet.

Paistaminen:
• Kuivaa marinoitu kana talouspaperilla.
• Dippaa maissisiirappiin.
• Kuumenna 2 rkl öljyä vokissa.
• Paista kana kullanruskeaksi noin 2 minuutissa.
• Nosta kana lautaselle.
• Kuumenna 1 rkl öljyä vokissa.
• Paista herneitä, paprikoita ja ananasta noin 5 minuuttia.
• Lisää kana ja tilkka soijakakstiketta.
• Paista miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
• Lisää ruokalusikallinen hunajaa.

Nuudelit:
• Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti, tavallisesti noin 3 minuuttia.
• Siivilöi kuiviksi.
• Lisää vokkiin ja paista hetki.

Tarvitaan myös: vokki- ja kastikepannu.
Soveltuu lapsille:
kyllä
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen