KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettua kalaa ja sydänsalaattia

Arvosana 0/5
Nypi kalafileistä tarvittaessa ruodot pois. Mausta kalafileet 20 minuuttia ennen paistamista suolalla ja mustapippurilla lihapuolelta. Lämmitä pannu todella kuumaksi. Kaada oliiviöljy pannulle ja lisää kalafileet nahkapuoli alaspäin. Anna nahan paahtua kullanruskeaksi. Voit nostella fileitä lastalla välillä reunoista ja kallistaa pannua jotta öljy valuu enemmän kalojen alle ja nahasta tulee tasaisemmin paistunut ja rapea. Käännä kalat, lisää voi, timjami sekä valkosipulit ja ota pannu sivuun hieman sitä käännellen jotta vaahtoava voi leviää koko pannulle. Mausta kalat vielä pinnalta suolalla. Voit halutessasi leikkaa paistovoin sekaan kevätsipulia ja tarjoilla kastikkeena.

Halkaise sydänsalaatit pitkittäin ja pese sekä kuivaa ne kunnolla. Lämmitä pannu todella kuumaksi ja lisää hieman oliiviöljyä sydänsalaatit halkaistu osa pannua päin. Paahda kunnes salaatit ovat saaneet väriä. Käännä salaatit ympäri ja ota pannu sivuun. Purista salaattien päälle sitruunan mehua ja lorauta vielä hieman oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden kanssa.
Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
ei
Reseptin luoja:: Kalle Kiukainen