KÄYTÄMME ENSIMMÄISEN JA KOLMANNEN OSAPUOLEN EVÄSTEITÄ PARANTAAKSEMME PALVELUAMME, SOPEUTTAAKSEMME MAINONTAAMME JA TALLENTAAKSEMME MIELTYMYKSENNE SIVUSTOLLAMME. JATKAMALLA SIVUSTOMME KÄYTTÖÄ HYVÄKSYT EVÄSTEIDEN KÄYTÖN. KLIKKAA OHEISTA LINKKIÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA EVÄSTEISTÄ (MM. EVÄSTEIDEN INAKTIVOIMISESTA) – EVÄSTEKÄYTÄNTÖ milloin tahansa.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Paistettua brysselinkaalia ja riisikakkuja

Arvosana 0/5

Valmistelut:
• Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä.
• Kiehauta kattilallinen vettä.

Brysselinkaalit:
• Puhdista brysselinkaalit ja puolita ne.
• Keitä brysselinkaaleja noin 5 minuuttia ”al dente” ja kaada vesi pois.

Appelsiinisalaatti:
• Kuori ja leikkaa appelsiinit puolikkaiksi siivuiksi.
• Pilko mintunlehdet pieniksi.
• Sekoita minttuun tilkka oliiviöljyä.
• Kaada appelsiinien päälle.

Riisikakut:
• Pese ja pilko persilja.
• Vatkaa munat kulhossa.

• Sekoita munat riisiin, vehnäjauhoihin ja persiljaan.
• Mausta suolalla ja pippurilla.
• Leivo taikinasta 8 kakkua.
• Lämmitä tilkka öljyä paistinpannussa.
• Paista molemmin puolin noin 5 minuuttia kullanruskeaksi.

Paistetaan brysselinkaalit:
• Puhdista sienet ja leikkaa neljään osaan.
• Kuori ja pilko sipuli.
• Kuori ja pilko valkosipuli.
• Lämmitä tilkka öljyä vokkipannussa.
• Paista sipuli ja valkosipuli.
• Lisää sienet ja paista sekoittaen noin 3 minuuttia.
• Lisää brysselinkaalit ja paista sekoittaen noin 3 minuuttia.
• Mausta suolalla, pippurilla ja rouhitulla muskottipähkinällä.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Rudolph van Veen